ガリゲ アベイ ドゥ サント クロア Garrigae Abbaye de Sainte Croix
ルネサンス期の医師で天文学者のノストラダムスが晩年を過ごした村、サロン・ド・プロヴァンス近郊にあるオーベルジュ。
Abbaye de Sainte Croixは、サロン・ド・プロヴァンスにある12世紀の堂々とした修道院で記念館のある村の中心地から5kmほどの郊外にあります。70年代に修復されて美しい4つ星ホテルになりました。建物はベネデイクト派の修道院だったものを改装して使っていて、厳かな空気が漂っています。
部屋 : Rooms
豪華なスイートと客室は、修道士の宿舎を改装したもので、高台にあリ、カマルグからサント·ヴイクトワールまでサロン平野を見渡すことができる。当初の素晴らしいロマネスク建築様式に見られるアーチ型の高い天井や素朴な内装が特徴です。客室は全部で21室あリ、どの部屋も古い家具とプロヴアンス的な柄のフアブリツクで整っている。
レストラン : メニュー
LA CARTE DE L’ABBAYE
Starters : 22 Euros
Bass and Crab Cannelloni, Granny Smith Apple and Shiogua BeetrootCondiment, Sesame Seed Biscuit
Half Cooked Foie Gras in a Smoked Duck Breast, Roasted Melon with Lavenders from the Garden, Black Olive Jam, toasted “Brioche”
Tomato and Mozzarella revisited by our Chef
Roasted “Demoiselle de Bretagne” with Mont Ventoux Bacon, Basil and Pesto Vegetables, Saffron Emulsion, strong Gravy ef
Dishes : 33 Euros
Saddle of Lamb from the Region stuffed with Chanterelle Mushrooms, Declination around Artichoke, Fresh Figs, Meet Juice
Filet of Veal in its ham breadcrumbs, “Carrot-Tarragon” Mousseline, Spring Onions and Beans, Gravy
Limmande-Sole Goujonnette and Lobster, Apple candied in Saffron from Lançon-de-Provence, Vegetables Festival and its Aioli Foam
Poached Turbot in its Coconut- green Curry Broth, Noodles and Shredded Vegetables with Coriander, Fish Eggs Petals ef
Cheese: 12 Euros
Cheese Tray from our « Meilleur Ouvrier de France »
Roquefort Nougat with dried Fruit
Desserts : 17 Euros
So that our Gourmet Guests do not have to wait, we recommend you order your dessert at the beginning of your meal.
Miss Chocolat-Hazelnut
When Beetroot meets Red Fruits
Apricot Iced Parfait with a delicate Garrigue flavour
Lady Strawberry and Miss Persinette
A GOURMET STROLL
A friendly and generous cuisine
For those who want to have a “quick snack”
Gourmande Salad depending on the Market : 28 Euros
Beef Rib and Home Made French-Fries, Bernaise Sauce : 32 Euros
Prawn Risotto flambéed in Yesteryear Anis, Vegetables and Provençal Caviar : 24 Euros
Fresh Fruit and Ice-Cream: 12 Euro
Gourmet coffee : 12 Euros
EPICUREAN EXCURSIONS
Chief Jonathan LE LOREC and his team invite you to a culinary trip into an inventive cuisine based on seasonal products: Treat Yourself
Back From The Market : 45 Euros
A menu according to the Chef’s suggestions of the day
Starter, main dish and dessert
The Spices Trail : 70 Euros
Starter, main dish, cheese and dessert A la carte choice
Prix net et service compris *Viandes d’origine France et Union Européenne
お勧めのプラン : Recommended Plan
ガリゲ アベイ ドゥ サント クロアに滞在する5日間
1日目: | 中部・関西・成田・羽田発 欧州内乗継マルセイユへ |
【マルセイユ泊】 |
2日目: | マルセイユより列車にて列車にてサロン・ド・プロバンス駅へ ガリゲ アベイ ドゥ サント クロア オーベルジュにてごゆっくりお過ごしください |
【ガリゲ アベイ ドゥ サント クロア泊】 |
3日目: | オーベルジュにてごゆっくりお過ごしください | 【ガリゲ アベイ ドゥ サント クロア泊】 |
4日目: | サロン・ド・プロバンス駅よりマルセイユへ 空路欧州内乗継日本へ |
【機中泊】 |
5日目: | 中部・関西・成田・羽田着 |
*モデルプランは一例です。
1日目はパリやマルセイユなど別の都市滞在がお勧めです…..
旅行の予算・費用 : Budget
30万円程度~
航空券代(エコノミークラス)、送迎費用、宿泊費用、日本語ガイドなど、
*予算・費用については一番お値打ちに手配できた場合の参考料金で空席・空室状況により大幅に変動します。
現地での観光・体験・食事費用は含みません。 ハネムーン・新婚旅行にビジネスクラスも人気でお勧めです。
オーベルジュインフォメーション : Auberge Information
Abbaye de Sainte Croix
Val-de-Cuech-D16, 13300 Salon-de-Provence,Bouches-du-Rhone, France
TEL +33 (0) 4-90-56-54-55
http//www. hotels-provence. com
http//www. relaischateaux. com
マルセイユ空港よリ30km.
サロンード=プロヴアンス駅よリ5km
レストランLa Table de L’Abbayeでは洗練された料理と地元の高級ヴィンテージワインを楽しめます、テラスでプロヴァンスのパノラマを眺めながら食事を楽しめます。
アヴィニョン、レ・ボー・ド・プロヴァンス、エクス・アン・プロヴァンスまで約45kmで、長閑な風景のなかのんびりと移り行く景色を楽しみながらドライブを楽しめます。周辺エリアでは、マウンテンバイク、ハイキング、乗馬、狩猟、釣り、セーリング、水上スキー、ダイビングなど数々のアクティビティを体験できます。
ノストラダムスが晩年すごしたサロン・ド・プロヴァンス近郊にあるオーベルジュ ガリゲ アベイ ドゥ サント クロア Garrigae Abbaye de Sainte Croixのお問い合わせはこちら!